1.3.2017

TERVETULOA

Tervetuloa tuoreeseen blogiini!

Olen blogannut aikaisemminkin ja tässä on ollut hieman taukoa päivittelystä, pari-kolme vuotta jos tarkkoja ollaan. Takaraivooni on tullut ajatus, että haluaisin taas palata bloggailun pariin. Jostain syystä en halunnut kuitenkaan enää jatkaa samassa blogissa, joten tästä lähtee uudella nimellä ja uudella ilmeellä. Pääpaino varmasti tulee olemaan tankotanssin ja muun treenin parissa.

Kuva: Jose Ahonen

Todellisuudessa olen käyttänyt tankopantteri nimeä jo lähes kymmenen vuoden ajan, heti tankotanssin alkuajoista lähtien. Instagramista minut on jo pidemmän aikaa löytänyt tankopantterina ja onpa se ollut jopa toiminimeni nimi kun viimeks olin elinkeinoharjoittajan statuksella. Tuon toiminimen kuitenkin hautasin vuonna 2015 ja siirryin kevytyrittäjäksi.


Työskentelen tällä hetkellä tankotanssiohjaajana ja esiintyjänä. Vapaa-ajallani tykkään uppoutua leffojen ja sarjojen maailmaan ja opiskella uusia asioita. Tällä hetkellä opettelen koodausta ja täytyy kyllä sanoa, että on mielenkiintoista puuhaa. Treenipuoli painottuu tällä hetkellä tankotanssin lisäksi vertikaalikankaaseen, twerkkiin sekä kuntosaliin.

Pro Twerk - Tampereen osakilpailu syksy 2016
Blogin alkutaipaleella tulen hieman avaamaan historiaani ja jatkossa sitten ajankohtaisempia asioita. Tavoitteena on postata vähintään 1 postaus viikossa. Tervetuloa mukaan :) Oletko lukenut joskus vanhaa blogiani Ashta Dancea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti